Under Construction
 
A lejátszó program és példa oszlopok letöltése
  Winzip
formátum
  281 KB   >> letöltés <<
vagy
önkicsomagoló Winrar
formátum
269 KB >> letöltés <<

A letöltés után tömörítse ki a fájlokat egy könyvtárba.

A program használata

Futtassa a KBL-Multi-lejatszo.exe programot. A programmal nyissa meg (Fájl menü Megnyit parancs) az alkönytárakban lévő Demo1.kbd ill. Demo2.kbd fájlokat. Az oszlopon lévő objektumok adott program szerinti forgását a Lejátszás menü Lejátszás 1x (2x ,4x) parancsával indíthatja. A nézőpontot az egér jobb gombjának a nyomvatartása mellett az egér mozgatásával változtathatja.

A program használatának további lehetőségeit lásd a menükben, ill. a súgó fájlban. Figyelem! A KBL-Muti-lejatszo.hlp súgó fájl még nem szerepel a letöltött fájlok között. Kérjük, térjen vissza az oldalra és töltse le később.

Rendszerkövetelmények

A program minden olyan számítógépen fut, amelyre a Windows 95 OSR2, 98, NT v4.0 , 2000 megfelelően fel van telepítve, és a rendszer rendesen működik.

  • A program használatához a 'Képernyő tulajdonságai'-nak a beállításnál a színmélységet 256 színnél nagyobbra kell állítani.
  • A program irányításához (legalább) 2 gombos egér szükséges.

A kényelmes használathoz OpenGL-t támogató grafikus kártya ajánlott (pl.: Nvidia Riva TNT2 chipre épülő grafikus kártyák).

Megj.: Néhány korai Windows 95 verzió nem tartalmazza a OpenGL grafikus alrendszert. Ezekben az esetekben, amennyiben nincs még telepítve az OpenGL, a program működéséhez szükséges telepíteni a 'Microsoft's OpenGL for Windows 95'-öt. (>> Opengl95.exe << / 483 KB)

Amennyiben nehézségei támadtak a program használatát illetően, kérem keressen meg minket, segítünk.

KBL Mérnöki Iroda Kft.
H 1171 Budapest, Dunaszeg u. 3. Hungary
Tel: (36) 1 257 - 2093  Tel/Fax: (36) 1 256 - 7859
E-mail: kbl@kbl.hu